The Journey - Beauty Blogger Indonesia The Journey - Beauty Blogger Indonesia: Bubble Soap - Art of Natural and Glycerin Soap [Haul]

Bubble Soap - Art of Natural and Glycerin Soap [Haul]

Hallo J
How are you all?
This time I want make a quick review of home made soap from Bubble Soap, just for your info, this is not a press sample. I bought all of this with my own money and because I am satisfied with the product then I make a special post for them.


It is a little introduction about their products
Bubble Soap Natural Glycerin is a soap made from natural ingredients for skin care, moisturizing at the same time. Bubble Soap is able to clean up to make the skin look brighter, smoother, younger and softer. 
The advantage of using glycerin soap or transparent soap is: 
1. Appearance more luxurious and attractive. 
2. Has moisturizing functions. 
3. Effective clean power without leaving a residual soap foam. 
4. More feels soft because no alkali (sodium) is left behind. 
5. Represents a homogeneous composition containing emollient, moisturizer, and antiseptic.

Well now let's see, what I bought 
Hello Kitty Pink Transparent
Rocking Horse
Coffe Tiramissu
Love is in the air
MP Cupcakes
Choco Black Forest
Lemon Slice Cake
Strawberry Slice Cake
Cherry Blossom
Rainbow Bubble Pop Ice
Mini Macaroon 

They are very cute and adorable right? They also have a nice scent. 
When I opened his box, fragrant flowers and fruit burst into my room.
I highly recommend this soap for those who liked to collect beautiful stuff (like me) lol XD

Where you can find them?
Mobile: 0818.993.818 
Email: bubbl3soap@gmail.com

Bye bye for now J
Don't forget to follow me on


8 comments:

  1. Replies
    1. iya, bikin ga tega buat dipakai hehehee :)

      Delete
  2. lucuunyaa
    cepet abis gak ya ?

    oya keberatan gak kalau saling follow ?
    aku udah follow kamu..

    http://amourpixie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat habis :) karena kandungan dasarnya minyak dan air hehehe ^_~ thank you udah mampir

      Delete
  3. ciciiiii ini keterlaluan pisan lucunya aku mauuuuk >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. beliiiiiii hahahaa ada link nya diatas XD silahkan borong hahahaa

      Delete
  4. Dear Winda,

    Aduh lucu-lucu banget bentuknya yaaa,,sayang banget kalol harus dipake :(
    Untuk kulit yang kering,recomended gak ya?
    Thanks untuk infonya ya dear winda..
    aku punya tips buat kamu cara aplikasi produk perawatan kulit wajah,yuks kita intip di http://www.youtube.com/watch?v=VlZpqvxXNHw

    www.osalon.co
    www.beautyandtheblog.co

    ReplyDelete
    Replies
    1. hallo mbak Merry :) aku udah liat loh youtube-nya sebelum mbak merry share di sini lol :) btw sabunnya bagus kok buat kulit kering, karena kulitku superrr kering tapi ga masalah pake sabun ini hehehe ^_~

      Delete

♥ Please leave some comments, I love reading your comments ♥
♥ Link hidup dan spam akan dihapus ya :) Terima kasih ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...